Funguje to snadno - restaurace do aplikace nahrají třeba to, co neprodaly z poledního menu. Za nižší cenu. Vy si vyberete, zaplatíte, vyzvednete a jíte. K tomu všemu máte zároveň dobrý pocit, že porce jídla neskončila zbytečně v koši, ale u vás na talíři.
Předchůdcem appky Nesnězeno byla obyčejná facebooková stránka, na které si Michaela s Jakubem vyzkoušeli, jestli jejich koncept bude mít vůbec nějaké fanoušky. Nasbírali jich tisíce. Došlo tedy i na vývoj mobilní aplikace a rozšíření sítě podniků za hranice Brna.
V podcastu jsme otevřeli nejen to, jak náročné je v českém prostředí vytvořit fungující aplikaci bez zkušeností a bez velkého kapitálu, ale třeba i úhel pohledu českých restauratérů na nakládání s jídlem nebo další plány mladé podnikatelské dvojice, která sbírá jeden úspěch za druhým. Jedním z posledních je výhra v podnikatelském programu Nastartujtese od Komerční banky.
- Poslechni si podcast přes Spotify, Soundclound nebo Google Podcasts
- Pro další aplikace použij RSS feed
- Máš tip na téma nebo nám chceš dát vědět, co zlepšit? Napiš nám.

Jobsession
Třeba tě to celý život táhne do strojírenství, možná se vidíš jako art director v reklamce. A nebo zatím vůbec netušíš, kam se po škole vydat. Cest je dneska tolik, že tě z toho možná dohání rozhodovací paralýza. Jaký obor je pro tebe ten nejvhodnější a co práce v konkrétním odvětví obnáší?
Kuba Ouvín, jeho hosté a nejzajímavější možnosti v českém pracovním rybníčku.